Monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Autohuolto Vantaa – määräaikaishuollot ja korjaukset

Meiltä auton vuosihuolto ja määräaikaishuolto kaikille merkeille! Olemme luotettava ja ripeä autokorjaamo ja autohuolto Vantaan Korsossa. Ota yhteyttä tai kurvaa suoraan pihaamme!

Voit myös varata ajan autohuoltoon täyttämällä lomakkeen alla:

Varaa huoltoaika

Vuosihuolto

Kerran vuodessa autoon kannattaa tehdä vuosihuolto, jotta auto pysyy toimintakuntoisena. Vuosihuollon yhteydessä vaihdetaan moottoriöljy, suodatin ja sisäilmasuodatin. Lisäksi tarkistetaan ja mitataan jäähdytysnesteen pakkaskestävyys ja jarrunesteen kunto. Vuosihuollon yhteydessä käydään läpi myös alustan nivelet, pakoputkiston kunto sekä jarrupalojen ja -levyjen kunto.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot tehdään aina auton valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jolloin auton takuu pysyy voimassa. Huolto-ohjelman mukaisesti määräaikaishuollossa vaihdetaan vuosihuoltoa enemmän mm. sytytystulppia ja polttoainesuodatin. Käytämme huollossa aina alkuperäisiä tai vastaavan laatuisia osia. Työllämme on vuoden takuu ja varaosilla parhaimmillaan kolmen vuoden takuu.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Päästö- ja OBD-mittaukset

Katsastusta varten tarvitaan päästömittaus bensiini- ja diesel-autoista. Mittauksen voi tehdä huollon yhteydessä ja se on voimassa kolme kuukautta.

Autokaupan ryhmä­poikkeusasetus takaa riippumattomille korjaamoille samat toiminta­mahdollisuudet kuin valtuutetuille merkki­korjaamoille. Voit siis itse valita, missä teetät huollot myös takuu­aikana.

 • Määräaikaishuollot
 • Öljynvaihdot
 • Iskunvaimennintyöt
 • Pakoputkityöt
 • Kytkintyöt
 • Jarrutyöt
 • Jarrudynamometritestaukset
 • Katsastuskunnostukset/käynnit
 • Pakokaasumittaukset bensa- ja dieselmoottoreille
 • OBD-mittaukset
 • Vikadiagnostiikka
 • Akkujen testaukset ja vaihtotyöt
 • Jakohihnojen vaihdot
 • Vesipumpun ja jäähdytysnesteen vaihdot
Autohuollossa käytettävä pakokaasuanalysaattori bensa- ja dieselmoottoreille

Kuvassa pakokaasuanalysaattori bensa- ja dieselmoottoreille Bosch BEA 370

Ammattitaitoinen autohuolto palveluksessasi Vantaalla

Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1991 lähtien ja tarjoamme asiakkaillemme nopeaa, laadukasta ja asiantuntevaa palvelua vuoden ympäri. Suoritamme määräaikaishuollot aina merkkikohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti. Seppäset Oy tarjoaa asiantuntevat autokorjaamon ja autohuollon palvelut Vantaalla. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy on Automotive Autohuolto -sopimus­korjaamo. Vain Kaha Original Spareparts-varaosiin sovelletaan markkinoiden parasta 3 vuoden / 100.000 kilo­metrin erikois­takuuta.

Ilmoitamme valmiit työt kustannuksineen teksti­viestillä.

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy on monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Soita 09 872 8435 Katso sijaintimme kartalla

Automotive autohuoltoCA3 logo Kaha Original takuu logo Suomen kolarikorjaamoidne liitto logo Autoalan keskusliitto logo

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy

Urpiaisentie 7 B
01450 Vantaa
Katso sijainti kartalla »

Aukioloajat

Palvelemme arkisin klo 7.30-17.00
Vantaan Korsossa,
juna-asemalle vain 300 m.

Copyright © 2024 Autovauriokorjaamo Seppäset Oy
document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { gtag('event', 'submit', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Form' }); }, false ); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='tel:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'telclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Phone' }); }); } }, false); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='mailto:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'emailclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Email' }); }); } }, false);