Monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Peltityöt ja kolarikorjaukset – kaikki merkit ja mallit

Kolaroitko ajoneuvosi esimerkiksi törmäämällä toiseen ajoneuvoon tai ajamalla ojaan? Onko autollesi tehty ilkivaltaa? Ei hätää, meillä hoituvat peltityöt ja kolarikorjaukset ammattitaitoisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Korjaamme kaikki automerkit ja -mallit. Seppäset on kolarikorjaamo palveluksessasi!

Toimi näin:

 1. Tee ensin vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön joko verkossa tai soittamalla vakuutusyhtiön palvelunumeroon.
 2. Tuo autosi meille vahinkotarkastusta varten: tarkastamme vahingot, otamme valokuvat ja teemme kustannuslaskelman vakuutusyhtiöön. Tämä voidaan tehdä odottaessa/aikaa varaamatta ja tarkastus on ilmainen.
 3. Kolarikorjaukset ja peltityöt päästään aloittamaan, kun vakuutusyhtiön tarkastaja on hyväksynyt korjauskustannuslaskelman ja antanut korjausluvan. Autoon tilataan tarvittavat osat ja kun osat ovat saapuneet, auto otetaan työn alle, näin vältytään turhilta seisontapäiviltä. Korjauksessa uusitut/oikaistut peltiosat ruostesuojataan korjauksen jälkeen.
 4. Korjauksen ajaksi saat meiltä tarvittaessa vara-auton veloituksetta.
 5. Kun korjaustyö on valmis, ilmoitamme siitä tekstiviestillä. Saat oman autosi takaisin vastaavassa kunnossa kuin se oli ennen kolaria siistittynä ja pestynä.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo

Autovauriokorjaamo Seppäset on vakuutusyhtiöiden hyväksymä auto­pelti­korjaamo. Sinä päätät, missä autosi kolarikorjaukset ja peltityöt tehdään. Kaikkien vakuutusyhtiöiden vahinko­tarkastukset tehdään WinCABAS³-vaurio­laskenta­ohjelmalla.

CA3 logo

Palvelumme

 • Vahinkotarkastukset
 • Kolarikorjaukset
 • Peltityöt
 • Varkaus- ja ilkivaltavahinkojen korjaukset
 • Lasien vaihdot
 • Korinoikaisut ja mittaukset Autorobot-laitteella

Kolarikorjaukset ja peltityöt luotettavasti Autovauriokorjaamo Seppäset Oy:ltä

Teemme huolellista työtä ja meillä on vuosikymmenten kokemus ja osaaminen peltitöistä sekä hyvät työkalut korjaustoimenpiteitä varten. Olemme kolarikorjaamo, joka korjaa kaikki automerkit ja mallit. Jos tarvitset nopeaa ja luotettavaa palvelua, ota meihin yhteyttä!

Valmiit työt kustannuksineen ilmoitamme tekstiviestillä.

Peltityöt
Peltityöt

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy on monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Soita 09 872 8435 Katso sijaintimme kartalla

Automotive autohuoltoCA3 logo Kaha Original takuu logo Suomen kolarikorjaamoidne liitto logo Autoalan keskusliitto logo

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy

Urpiaisentie 7 B
01450 Vantaa
Katso sijainti kartalla »

Aukioloajat

Palvelemme arkisin klo 7.30-17.00
Vantaan Korsossa,
juna-asemalle vain 300 m.

Copyright © 2024 Autovauriokorjaamo Seppäset Oy
document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { gtag('event', 'submit', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Form' }); }, false ); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='tel:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'telclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Phone' }); }); } }, false); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='mailto:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'emailclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Email' }); }); } }, false);