Monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Modernien autojen tuulilasit toimivat osaltaan kantavina osina ja ne on suunniteltu tuomaan turvaa esimerkiksi kolaritilanteissa. Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä.

Pieni kiveniskemä (alle kahden euron kokoinen) tuulilasissa saadaan kuntoon korjaamalla. Ensiapuna kiveniskemä kannattaa heti suojata läpinäkyvällä teipillä, ettei lika ja kosteus hankaloita korjausta. Tuulilasi kannattaa korjauttaa viipymättä, ettei kiveniskemä laajene ja riko tuulilasia. Korjaus vie aikaa noin 1/2 tuntia, joten sen voi tehdä vaikka odottaessa (ajan voi myös varata etukäteen, puh. 09-872 8435).

Kiven iskemän aiheuttamasta pienestä tuulilasin rikkoutumisesta ei yleensä tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, kunhan tuulilasi korjautetaan vuoden sisällä sen vaurioitumisesta. Mikäli auton vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, korjataan kiveniskemän aiheuttamat pienet rikkoutumiset veloituksetta eli vakuutusyhtiö maksaa korjauskustannukset eikä omavastuuta ole.

Tuulilasin vaihto on vaativa työ ja siksi asennus tehdään aina autotehtaiden korkeat laatuvaatimukset täyttävillä liimoilla ja parhailla työkaluilla, mikä takaa laadukkaan ja tiiviin lopputuloksen. Tuulilasin vaihdoissa käytämme laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Kaikki Pilkingtonin tuulilasit täyttävät kansainväliset E43R-standardivaatimukset. Pilkingtonin lasiin vaihdettu tuulilasi on samalla tavalla valmistettu kuin auton valmistajien lasit ja on laadultaan alkuperäisen kaltaisia.

Pilkington logo

Kun pyydät meiltä tarjouksen tuulilasin vaihdosta, tarvitsemme autostasi seuraavia tietoja:

  • merkki
  • vuosimalli
  • korimalli esim. Sedan, Hatchback tai farmari
  • lasityyppi esim. kirkas tai sävytetty
  • mahdolliset lisävarusteet esim. sadetunnistin tai lämmitys

Mikäli rikkinäinen tuulilasi haittaa näkyvyyttä, kannattaa asia hoitaa pikimmiten kuntoon. Haljennut lasi on syytä vaihtaa uuteen viimeistään ennen katsastusta. Vakuutuksen omavastuuosuus on 150-200 €. Tuulilasin vaihdon yhteydessä on hyvä vaihtaa myös uudet pyyhkijänsulat, koska vanhat sulat voivat naarmuttaa uutta lasia.

Tilaa tuulilasin korjaus tai vaihto nyt meiltä, kaikki merkit ja mallit.

Nyt tuulilasin vaihdon yhteydessä sulat -20 %!

Tuulilasin vaihto ja korjaus Vantaa
Rikkinäinen tuulilasi ja sen korjaus Vantaan Korsossa

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy on monimerkkikorjaamo Vantaan Korsossa hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Soita 09 872 8435 Katso sijaintimme kartalla

Automotive autohuoltoCA3 logo Kaha Original takuu logo Suomen kolarikorjaamoidne liitto logo Autoalan keskusliitto logo

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy

Urpiaisentie 7 B
01450 Vantaa
Katso sijainti kartalla »

Aukioloajat

Palvelemme arkisin klo 7.30-17.00
Vantaan Korsossa,
juna-asemalle vain 300 m.

Copyright © 2024 Autovauriokorjaamo Seppäset Oy
document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { gtag('event', 'submit', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Form' }); }, false ); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='tel:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'telclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Phone' }); }); } }, false); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { var elements = document.querySelectorAll("a[href^='mailto:']"), l = elements.length; for (var i = 0; i < l; ++i) { elements[i].addEventListener("click", function () { gtag('event', 'emailclick', { 'event_category': 'Contact', 'event_label': 'Email' }); }); } }, false);